top of page
  • ChallengeNow

Wow! Vi blev korade vinnare till Järva Entreprenör 2019!


På bild: Faisal Bahader & Philippe Antonio A.R

Så, nu har vi landat fötterna på marken lite och vi vill göra ett officiellt meddelande till alla som följer oss och till alla som har stöttat oss på vägen.

I onsdags blev vi, ChallengeNow, korade till vinnare av Järvas Entreprenör 2019!

En entreprenörs tävling som startade 1:a sept 2018 med 124st olika affärsidéer och projekt.

Finalkvällen, 4 månader efter, bestod av 6 entreprenörs finalister, inför en jury av 6 kunskap & framgångsrika personer, framför en fullsatt publik.

Och när ChallengeNow ropades upp… Wow! Det var så otroligt grymma finalister att vi inte kunde tro att vi kammade hem det stora priset på 100.000kr, Affärsrådgivning och kontorsplats! Detta kommer leda till att vi kan ta vår app till nästa nivå för att driva idrotten framåt och alla dess fördelar. Vi vill tacka så oerhört mycket till Manel och Amir som driver Järva Entreprenör och till alla som var inblandade samt deras partners som har gjort detta möjligt. Vi vill tacka alla i juryn, som tror på vårt projekt och dom saker vi vill åstadkomma genom idrotten. Vi vill tacka alla härliga finalister som hade jätte grymma projekt och affärsidéer med sig, ni kommer att komma jätte långt, ge inte upp! Resan är lång men inte omöjlig så fortsätt tro på er själva.

Vi vill också tacka alla som stött och hjälpt oss på vägen i denna resa, till ChangersHub, Kreativa Fonden, Vitamin Well, Podcast Bollkallarna och till alla som på något sätt pushat oss ett steg fram hela tiden.

Vi gör det här för att vi vet att framtiden ser ljusare ut med dessa möjligheter… för våra barn, vänner och familj. Vi vill verkligen från hela våra hjärtan att vi alla ska få ett bättre och lyckligare plats att leva på. Idrott och hälsa är nyckeln till det och barnen och unga vår framtid. Nu gör vi det här.

Don’t limit your challenges, challenge your limits!

Mvh // ChallengeNow teamet

- Juryns motivering.

”Med styrkan att skapa möten som når tusentals hjärtan. Ni vänder utmaningar till möjligheter.

Järvas Entreprenör 2019 är Challenge Now”

https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/challengenow-vann-jarvas-entreprenor/repscA!r@fCx4Dpl4BQhUoTRMBBQ/

bottom of page