top of page
  • ChallengeNow

Podcast Bollkallarna intervjuar ÅKERBERGA FC P07:or


Det har blivit nytt år och Podcast Bollkallarna är nu Äntligen tillbaka med säsong 2! I första episoden intervjuar grabbarna Coach Freddan och Målvaktscoach Stefan från Åkersberga FC P07:or @afc_p07 och det var ett härligt kapitel att lyssna på. Följ dom på Spotify, på facebook och på instagram (@podcastbollkallarna) för att ta del av deras senaste nyheter. Ni får gärna höra av er till dom om ni vill gästa podden och prata lite om era erfarenheter och om er klubb, det skulle grabbarna tycka vore jätte kul och intressant! =) Bra jobbat boys!

"I detta avsnitt gästas Bollkallarna av självaste Åkersberga FC med deras huvud coach Freddan tillsammans med målvaktstränaren Stefan i spetsen! Vi pratar om deras roller i föreningen, om bra/dåliga minnen och vi tjäbblar friskt om när man ska elitsatsa och inte! Det blir även lite allmän fotbollssnack tillsammans med våra härliga gäster! Barbas fick för första gången uppbackning i poddens historia! Lyssna så får ni höra i vilket ämne det handlar om. Missa inte! En stor hälsning till spelarna från oss Bollkallarna!"

För iTunes lyssna på följande länk EPISOD 14 ÅKERSBEGA FC

För Spotify lyssna på följande länk EPISOD 14 ÅKERSBEGA FC

bottom of page