• Philippe Antonio A.R

MIN DRÖMELVA! Här är den!


Sorry att det tog lite tid, vi jobbar för fullt med nya releasen av ChallengeNow appen som sker denna vecka! :D Jaa! det var en liten överraskning eller hur ;)

Men yes, efter Buffons sorliga avslut, en av mina stora idoler inom fotboll, var jag bara tvungen att göra det jag anser vara min bäst drömelva genom tiderna. Det vore kul om ni alla kunde kommentera under er bästa drömelva.Men vad tycker ni om denna, vad skulle ni ändra på?Hoppas ni alla har en trevlig start på veckan!

#drömelva #drömelva #zlatan #dreamteam #startelva #startelva #fotboll #puyol #buffon #zidane #ramos #maldini #maradona #ronaldinho #messi #ronaldo

Kontakt:

info@challengenow.se

Mobil: +46 720 343 116

Swish: 1230481416

#challengenowapp

Terms of Service

© 2018 ChallengeNow AB 

Med stöd av Kreativa Fonden Botkyrka