top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Om inte detta ändras kan Zlatan säga adjö till MLS Titeln redan nu.


Man väntar till kl.04.30 på morgonen för att kolla på Zlatans och La Galaxy's match mot Atalanta bara för att återigen bli besviken på lagets största nackdel... backlinjen. Vilka otroliga misstag dom gör, gång på gång, match efter match! Jag förstår inte hur ett lag som LA GALAXY som ska vara ett av MLS ligans mest framgångsrika lag inte kan ha bättre backar. Nu tänker säkert några av er, "Ey, det är en korpen liga, vad förväntar du dig?" Jag förväntar mig att dom åtminstone ska vara bättre än motståndarlagets backlinje, det är vad jag förväntar mig! Hur kan det vara så att andra lag i MLS ligan har bättre backar och bättre försvar och spelar mycket bättre i samma positioner?

La Galaxy's försvar är ju otroligt dåligt koordinerade och ofta helt fel positionerade. Dom tappar boll lätt, passar fel, täcker jätte dåligt och spelar bollen ut fel (rensar ut jätte ofta)... och målvakten ser jätte osäker ut och springer väldigt vanligt ut i fel tid, men idag räddade han några viktiga skott men ska jag vara ärlig så såg det mest ut som om han hade tur.

Det här är inte ett lag som ska ha så dåligt försvar som dom har, verkar som att tränaren inte fokuserar på problemet så mycket för han har haft fel i backlinjen sen dag 1! Om inte detta ändras snarast så kan Zlatan redan nu säga adjö till en MLS titel, för om det fortsätter såhär så kommer man inte ens komma nära topp 5.

Vad tycker ni som har sett matcherna? Är jag ute och cyklar eller har jag något rätt i det jag säger? Är det något annat som kanske är fel i laget?

Skulle gärna vilja höra era åsikter.

bottom of page