top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Zlatan gästade Jimmy Kimmel! (Full video intervju)


Så, Zlatan är i Los Angeles och man kan väl lugnt säga att han boostat up sitt kändisar en hel del... man har sett honom på stora Basket matcher, på många intervjuer, nya reklam och så igår hos Jimmy Kimmel.

Han börjar likna en riktig celebrity och jag skulle inte förvåna mig om han snart syns på någon tv serie eller film.

Intervjun var rolig men han kanske var lite föööör oseriös i sina svar :P även för mig haha...

Men oavsett, LA älskar honom och det är det som räknas ;)

Kolla in intervjun under!

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

bottom of page