top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Ronaldos OTROLIGA Mål!


Vilket supermål Ronaldo gjorde igår mot mitt hopplösa Juventus.

Det gick liksom inte att beundra, Ronaldo är champions league.... det är hans lilla lekstuga och där han verkligen skiner mer än dom andra. Flest mål och nu en av dom vackraste målen, om inte DEN vackraste! Hyllad från hela världen, men nu tar många upp frågan igen... vem är bättre, Messi eller Ronaldo? För mig gör detta fortfarande inte mycket till skillnad, Messi är nummer 1, Ronaldo fortfarande nummer 2... Messi är en klass för sig och en mer komplett spelare.

Ronaldo mer fysisk och bättre målgörare (kanske, där är det tight).

Igår var det jätte enkelt att hitta och se målen på Youtube men idag var det omöjligt... p.g.a tv rättigheter och sånt. Men jag lyckades hitta en lång video med alla highlights från matchen, vill du se just det målet kan du spola fram till minut 8.40 i videon under ;) den vill du absolut inte missa!

bottom of page