top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Att jag inte tänkte på det! ='(


Det var många utanför USA som såg Zlatans allra första match som spelades i andra sidan Atlanten... och många precis som jag blev super glada över att få se Zlatan spela igen! Den matchen spelades kl 21.00 svensk tid och så glad som jag var så tänkte jag inte på den stora tidsskillnaden Sverige har med USA, så jag hade för mig ända till idag att alla matcher skulle spelas runt den tiden. Som i Europa tänkte jag för att anpassa tiderna efter den största fotbolls kontinenten och för att få massa tittare från denna sidan av världen. Men icke, och hur kunde jag glömma bort att det var så stor tidsskillnad! =(

Nu skulle jag bara se om det fanns en kommande match i veckan och då såg jag tiden =O kl.03 på morgonen! Då slog det genast in och jag tänkte nej! Efter det såg jag en lista med kommande matcher och då slog det in... jag kommer nog missa dom flesta matcherna =(

Argh! Här kan ni se några av Galaxy's kommande matcher........... vad e det för tider!? =( Hur kommer ni göra framöver =/ spela in, se dom i efterhand, bara kolla på highlights?

bottom of page