top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

ZLATAN ÄR TILLBAKA!!!


Det var debutdag för Zlatan i MLS ikväll och vilken jäkla debut det blev!!! :D

Så nere man vart för Zlatan gick från England, och man var inte helt säker på om USA var den rätta destinationen. Men så landade han och man började känna lite hopp, han sa att han var redo och som man blev peppad.

Men så började derbyt mot LOS ANGELES FC och Zlatan satt på bänken =( och redan efter 5 minuter gjorde motståndarna mål... och det såg inte bra ut. Så många pass fel, fel positionerade spelare... dålig kommunikation =O jag blev jäkligt orolig, "Vet Zlatan vad han har gett sig in på?" Tänkte jag... har han gått igenom vilka spelare LA GALAXY har nuförtiden? Den ende jag kände igen var Ashely Cole, gamle England landslagsmannen, har var också den ende som spelade bra. Sen kom 0-2 och även 0-3 via ett SJÄLVMÅL! =0 Ne tänkte jag... "Va fan har Zlatan gjort!?

Har han lagt sin sista resa för att med stor sannolikhet sluta sin karriär i detta skitlag!?"

Jag vill fan inte att han skulle in nu, det är 25 minuter kvar typ, ska han komma in och skämma ut sig? Men varför i helvete tvivlade jag :D ZLATAN e ZLATAN och när han kommer in så gör han det ZLATAN brukar göra... ÄGA på plan!

Det blev en Dröm debut med ett drömmål (förmodligen redan satt finaste målet denna säsong i ML"Z") och sen även avgörande målet på tilläggsminuterna! Sen matchen som slutade för cirka 3 timmar sen har han blivit tokhyllad överallt!

Han erkände dock att han vart seg efter att nyss ha landat i USA, jetlag, 32 grader sol, och inte heller veta lagkamraters positioner ordentligt... så ja, han kommer behöva anpassa sig en bit mer, men det är jag inte orolig över... MEN jag är lite orolig ändå, för det jag fick se av hans lagkamrater dom första 60 minuterna var rent sagt korpen fotboll. Det är inte bra... LOS ANGELES FC tok dominerade och såg mycket starkare och spel skickliga ut, LA GALAXY däremot, icke.

Så, jag hoppas nu att dom tar Zlatan på allvar och höjer upp sin nivå ett rejält snäpp.

Så glad att han är tillbaka och det är det enda som räknas för mig, allt detta är bar ett stort plus!

Kolla in debut målen under, och kom ihåg att han bara vart på plan 7 minuter innan han gjorde vilda västern! ;)

Frågan är ju nu såklart, med denna starka debut och självsäkra attityd, är vissa fortfarande inte övertygade om att Zlatan ska till VM? Vad tycker ni, att Marcus Berg som spelar i Arabiska ligan med laget Al Ain och Ola Toivonen som spelar för franska Toulouse FC är bättre val än ZLATAN?

Vill verkligen höra era åsikter och förklaringar till varför ni tycker det ni gör. Lämna dom i kommentarerna under ;)

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

bottom of page