top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Målkamerans vara eller icke vara!


Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lokala caféerna, på våra arbetsplatser och bland vänner och familj. Utan misstag kommer diskussionerna vara väldigt tråkiga, tänk att än idag så pratar jag om Guds hand! Men hade det funnits kameror så hade jag aldrig kunnat få chansen att sitt och prata om det med våra äldre fotbollsälskare som såg den matchen live på TV. Hade kameror funnits i La Liga så hade jag inte fått möjligheten att tjafsa om att spanska domare har kostat mitt älskade Barcelona 10 poäng i felaktiga beslut. Sen visst är det aldrig roligt att såna grejer händer ens egna lag. Men jag vill bli arg, jag vill bli ledsen, jag vill diskutera, jag vill samtala, jag vill tjafsa! Det är fotboll! Men det är stora pengar på spel i till exempel ett VM. Ja absolut, men inga av dom pengarna går till någon av oss, så varför ska det vara en fråga för oss fans? Vi vill ha drama, skandaler, glädje, tårar och skratt! Varför ta bort det från oss? Vi betalar redan mycket pengar för att se på det vi älskar. Fotbollsspelare tjänar tillräckligt med pengar! Låt oss fans få det vi förtjänar! En mänsklig fotboll!! Nej tack till kameror. Länge leve fotbollen  Barbas 

bottom of page