top of page
  • ChallengeNow

Anmäl er till TILLSAMMANS CUP Påsklov!


Yes, vi skulle vilja informera er om att TILLSAMMANS CUP PÅSKLOV är runt hörnet!

Läs och ta del av informationen så som plats, tid och hur man anmäler sig ;) Alla ungdomar är välkomna!

Tillsammans Cup Påsklov

Lördag 7 april kl. 11.30-16.00 i Liljeholmshallen

Vi bjuder in ungdomar till en fotbollscup där alla är välkomna. Kom dit med ett lag eller kom dit själv, vi delar upp lag på plats och spelar fotboll för att ha kul, hänga med nya och gamla polare. Alla som är med bjuds på mat och dryck plus att vi i slutet av dagen delar ut ett Fair play-pris till laget som lirat roligast fotboll med sjystast stil.

Kom och spela med oss! Fair play & Fun play!

Anmälan görs till hello@tillsammanscup.se

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

bottom of page