top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Zlatan säger adjö till Manchester United :(


Jag kan inte neka att jag är lite deppig just nu... Zlatan Ibrahimovic, min stora fotbollsikon går nu ett steg närmare slutpunkten av sin otroliga karriär. (Barbas är säkert glad över det).

Men för mig har han har betytt så mycket och det går inte att neka att han gjort det för fotbollen också... men att veta att han nu tar steget till USA, den lägsta ligan han hittills kommer att spela i (efter succé ligorna), talar ju nästan om att det med all sannolikhet inte kommer att bli någon bättre liga efter det...

Jag är ledsen över att det inte blev det avslutet i Manchester som jag hoppades på... han gjorde grymt ifrån sig med massor av mål och målpassningar, han var en grym ledare för dom yngre talangerna och för sina fotbollskollegor och han gjorde skillnad på plan. Men efter skadan blev en comeback alltför svår. Jag är otroligt glad över hans prestation, i den åldern dessutom i en av världens bästa klubbar... men jag hoppades på en match, där han skulle få gå av i 87:e minuten, tacka för sig och få stående ovationer... en match där man skulle hylla honom lite extra, kanske inte för bara det han presterat i Manchester men också för det han lyckats med under karriären. Nu är den drömmen sprucken.

Zlatan kommer att göra succé i USA, det är ingen tvekan om det, han kommer göra Vilda Western där borta. Men amerikanska ligan är inte den roligaste tyvärr, många stora spelare avslutar sina karriärer där... det är nästan som en begravningsplats för stora fotbollsspelare.... som Barbas sa till mig. Men jag har ändå nya hopp... hopp om att han kan göra den ligan stor, precis som det han gjorde med Franska ligan... sätta dom på kartan helt enkelt!

Jag kommer vara lite nere ända tills jag ser dig på plan igen Zlatan... men jag vet att du drar för att du själv vill och för att du vill ta dig an nya utmaningar.

Så Lycka Till i USA, kör hårt, gör din grej, ÄG dom och hoppas du får lusten att återvända till landslaget efter det och köra VM!!!

bottom of page