top of page
  • Barbas fotbollshörna

Den förbjudna flytten

Jag kan förstå att det finns fotbollsspelare som enbart spelar för pengar, mycket pengar oxå. Men jag tycker ändå att man måste visa lite hjärta till klubben man spelar i, du spelar för en klubb som har tusentals supportrar som älskar klubben och som betalar dessa fantasi löner . Det Luis Figo gjorde är oförlåtligt man göra bara inte så, man går inte från Barcelona till ärkerivalerna i huvudstaden. Luis sålde sig för pengar , han svek hela Katalonien och varenda supporter i hela världen. Luis var en av världens bästa mittfältare inget snack om den saken! hans sista säsong i Barcelona och hans första i Madrid var fenomenala helt fantastiska så fotbollsmässigt kan man inte säga mycket, för han var en perfekt fotbollsspelare ,men det han gjorde utanför planen e oförlåtligt... Hur löjligt det än låter så kan man enbart förstå innebörden med texten om man själv verkligen älskar en klubb.. Luis Figo aka Judas

bottom of page