top of page
  • ChallengeNow

Vitamin Well + ChallengeNow = SANT!


Vilket härligt sätt att avsluta veckan på... när grymma Vitamin Well beslutar sig för att sponsra oss och hjälpa till med utveckligen av fotboll vilket kommer att leda till ökad hälsa. ChallengeNow Appen funkar för alla åldrar vuxen som små… men barnen samt dom unga är framtiden och dom ska vi satsa extra mycket på, vi ska försöka få dom att motivera sig ännu mer, att ge dom chansen att utvecklas i egen takt och låta dom få fortsätta med fotbollen som sport för att dom fortfarande tycker det är kul. Tillsammans med Vitamin Well blir möjligheterna till det större, så vi tackar Vitamin Well otroligt mycket och är jätte glada över att dom har anslutit sig i vår resa för att nå dessa mål. Ensam är stark... tillsammans är STARKARE!

Ha en super trevlig helg allesammans och Lycka till på era träningsmatcher & träningar!

Vitamin Well

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

bottom of page