top of page
  • ChallengeNow

Vi Välkomnar Barbas Fotbollshörna!


Yes, vi tänkte göra saker och ting lite mer intressanta här på bloggen. Vi ville att en riktigt fotbollskunnig person skulle få sin röst hörd här genom vår blogg... någon som inte var rädd att skriva om heta ämnen som kan skapa intressanta diskussioner. Någon med riktigt stor kärlek och passion till sporten helt enkelt...

Och just därför bjöd vi in Tomas Morales.

Checka in hans första blogginlägg där ni får läsa lite mer om mannen bakom det grymma skägget.

Ser verkligen fram emot att läsa allt som komma skall från "Barbas Fotbollshörna"!

Varmt välkommen Mr.Morales!

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

bottom of page