top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Manchester United ute och Zlatans dröm släcks för gott...


Jag börjar skriva detta redan innan matchen tagit slut, för som det ser ut så är det Sevilla som går vidare i Champions League... 6 minuter kvar och 2-1 till Sevilla... United måste göra 2 mål. Och detta betyder såklart att Zlatans ALLRA sista chans att nå en Champions League titel snart är över, det blir ingen CL Titel i hans karriär.

Uniteds matchtaktik faller precis som vanligt i premier league, det är sällan dom vinner stort och nästan varje match dom gör ser precis ut som denna. Allt händer i slut minuterna. Det är jobbigt att vara Manchester United fan under Mourinho, varenda match känns osäker och pirrig... man får liksom inte njuta så mycket, tvärtom. Det är väldigt stökigt och ingen spelare känns riktigt säkert på sin position. Synd om Sanchez som inte hittat rätt men som krigar på...

Men... Sevilla gör en bra match och verkade vilja riskera mer, och det gav resultat.

1 minut kvar snart... det ser väldigt mörkt ut. Fan Zlatan... som jag hoppades att du skulle få en sista chans... tyvärr.

Matchen är slut.... Drömmen är borta... Manchester 1 - Sevilla 2.

bottom of page