top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Wow... en dag blir drömmar verklighet


Drömmar är till för att förverkligas... Ge aldrig upp! Vi har vart lite tysta från vår sida men det betyder inte att vi sitter och slöar, tvärtom ;) vi jobbar mer än någonsin och just nu på Challengenow 2.0! Mycket förbättringar och helt ny design... vill tacka för all den grymma feedback vi fått från er! Ta hand om er och lycka till på era träningar och matcher! Ladda ner ChallengeNow appen gratis idag på Appstore & Google Play!

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

bottom of page