top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

En Julhälsning från oss!


Hej!

Vi ville bara skicka en liten julhälsning till er alla. Det har varit ett väldigt tufft men kul år för oss på ChallengeNow. Efter 1 års av utveckling, träff med massor av olika lag, möten osv. så kunde vi slutligen släppa appen för alla er tränare och fotbollslag där ute så att ni kunde börja använda den. Vi har nått ett utav våra viktigaste mål, men... det tar ju inte slut där, tvärtom, det är bara början, och det är nu det blir på allvar.

Vi har gjort den här appen för er för vi har också varit i samma situation som många av er och vi tyckte att vi hade rätt team och erfarenheterna nog för att göra skillnad och hjälpa till.

Vi har många funktioner på gång och uppdateringar som ska göra appen ännu bättre och mer effektiv, och vi uppskattar ert tålamod och all den hjälp vi kan få via feedback och inskrivning av era lag för att ständigt förbättra appen och för att ni ska få den bättre upplevelsen.

Vägen är lång men vi hoppas att 2018 blir det år år vi kan säga att, "Vi kommer nog klara det här." Och för det så måste vi fortsätta att jobba hårt (och gratis för tillfället hehe) men med målet att vi kommer göra skillnad och förenkla för fotbollen i Sverige och för alla som älskar sporten.

Tack till er alla som hängt med på vår resa och till alla nya som kommer att ansluta sig. Vi på ChallengeNow önskar er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt år!

bottom of page