top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Här är Norsborg IF's kommande matcher via appen! Hammarby, Djurgården &...


Ja, det är just det här vi vill! :D Att lag enkel ska hitta varandra för att spela en träningsmatch med. Men vi behöver hjälp av alla er tränare för att växa som app och för att göra det roligare och mer intressant för er! Hammarby, Djurgården och Rönninge Salems 07.or är dom 3 kommande lag som Norsborgs IF har som utmanare via appen, de kommer att komma till Maxihallen i Brunna IP under Norsborg IF's träningspass! =) Det är en inomhus konstgräs hall plan och det kommer bli hur kul som helst!

Ladda ner appen idag och börja utmana andra lag ;) och hjälp oss växa!

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

bottom of page