top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

ZLATAN IBRAHIMOVIC Är Tillbaka!


Det har gått 7 LÅNGA månader utan Zlatan Ibrahimovic på fotbollsplanen och det har varit en orolig väntan för alla Zlatan anhängare att inte få veta när och OM han skulle komma tillbaka. Men nu är det väntan över och ni behöver inte fortsätta vara oroliga, Zlatan ÄR tillbaka och enligt honom själv starkare och mer målmedveten än någonsin!

Idag Lördag kl.18.30 ska Manchester United ta sig an Newcastle och Zlatan samt Poga och Rojo är med i truppen. Huruvida han kommer att starta är osäkert, men allt tyder på det. Att Zlatan sitter på bänken i en mega comeback är inte Zlatan aktigt alls.

Hur tror ni då att anfalls uppställningen ser ut? Jag tror Lukaku och Zlatan startar på topp i en 4-3-1-2 eller en 5-3-2 uppställning ;) Lukaku och Zlatan tror jag kan bli en riktigt bra anfallsduo, dom kompletterar varandra och kan bli ett riktigt giftigt anfallspar om dom hittar kemi emellan.

Välkommen tillbaka Zlatan, du har vart riktigt saknad! Lycka Till ikväll!

bottom of page