• Philippe Antonio A.R

På S:t Eriks-Cupen i Brunna IP!


Idag var ChallengeNow och kollade på lagen 07:or i Brunna IP som deltog i S:t Eriks-Cupen! Grymma lag såg vi och alla var hungriga efter vinst! Norsborg If som vi samarbetar med föll i sin match efter en riktigt bra start på matchen… en väldigt grym comeback av motståndarlaget dock. Grattis! Nästa gång grabbar, kul match att se på!

#fotboll #challengenow #sterikscupen #brunnaip #hallunda #norsborgif #pojkar #tränare

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

Kontakt:

info@challengenow.se

Mobil: +46 720 343 116

Swish: 1230481416

#challengenowapp

Terms of Service

© 2018 ChallengeNow AB 

Med stöd av Kreativa Fonden Botkyrka