top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Nu är vi igång! Ny uppdaterad Hemsida och Ny turnering!


Nu går det undan! Vi är stolta över att få presentera vår ny fräscha och uppdaterade hemsida med massor av nytt material! Sen har vi precis arrangerat och skapat vår alldeles egen första CHALLENGENOW CUP 2017!!!

”Hej! Vi på ChallengeNow vill välkomna er till vår allra första CHALLENGENOW CUP! Vi har precis lanserat vår app där du enkelt kan Boka träningsmatcher och skapa egna Turneringar. Vi vill nu fira detta genom arrangera vår första turnering för P07:or som var med i utvecklingen av beta versionen! Inget slutspel lagen garanteras minst 4 matcher. Medaljer till allihopa. Vi kommer även lotta ut Fifa 18 för ps4 och xbox. Stort Tack till er!”

Vilket 07 lag som helst kan nu anmäla sig och information om hur du anmäler dig hittar du HÄR!

Tack allesammans för ert stöd, nu kör vi!

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

bottom of page