top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Hammarby 07:or mötte Norsborg 07:or via ChallengeNow!


Nu börjar det hända lite saker på ChallengeNow appen, matcher börjar komma igång mellan dom registrerade lagen och det förstår man ju, det är mindre ordinarie matcher nu än vanligt! Och det är just detta vi vill nå med appen, att man inte slutar spela bara för säsongen är över, att man fortsätter att hålla laget i spel!

Norsborg 07:or tog sig an Hammarby 07:or i torsdags på deras hemmaplan i Maxihallen i Brunna IP. En riktigt fin inomhushall med konstgräs. Det var en väldigt fin stämning mellan lagen, spelarna och tränarna! Lagen delade egenskaper och hade kul, på slutet tränade man straffar och alla spelarna i lagen deltog. Det är just det här vi strävar efter, ingen press på spelarna, bara lära känna andra spelstilar, ha kul, testa nya saker samt träffa nya människor man kanske kan lära sig nya saker av.

Här har ni några bilder från den kvällen, fler matcher är på G och vi ska delta i några av dom nästa vecka. Hoppas att alla haft en trevlig helg =)

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

bottom of page