top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Här har ni fina ChallengeNow bakgrundsbilder (Wallpapers)


Vet ni, har tänkt på att dela med oss några Bakgrundsbilder som vi har skapat av bilder som vi själva har tagit =) kommer nog få en egen flik i framtiden på menyn så att ni kan ta del av ALLA wallpapers vi skapar skoj visst! Här kommer dom allra första Wallpapers som ni kan ladda ner till era datorer/enheter hoppas att ni gillar dom!

Kom ihåg att ladda ner appen ChellengeNow från Appstore och Google Play!

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

bottom of page