top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Nya Samarbeten! Härligt ;)


Det har varit lite tyst från vår sida hos ChallengeNow på sistone men det är för att vi har varit fullt upptagna med att träffa så många olika personer som visat intresse för vår app, många som vill vara med på vår resa där vi siktar högt. Och nu kan vi gladeligen säga att vi har hittat fler företag och föreningar att samarbeta med! Ett stort Tack till er!

Härligt! är du fotbollstränare och inte laddat ner appen än så gör det gärna! Finns till Android och iOs.

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

bottom of page