top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

ChallengeNow var och kollade på LOS COPIHUES match!


Yes, det var en annan intressant match på Brunna IP igår kväll, Los Copihues mötte dom som låg 2a i serien. En viktig match för båda lagen att vinna. En väldigt jämn och bra första halvek från båda lagen, tyvärr så tog motståndarna tag i matchen i andra halvek efter ett onödigt rött kort på en Copihues spelare. Eter det föll laget i bitar och tyvärr kunde man inte återhämta sig. Förlust för Los Copihues denna gång. Men det kommer fler gånger grabbar och ni måste hålla ihop mer än någonsin nu!

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

bottom of page