• Philippe Antonio A.R

ChallengeNow var och kollade på LOS COPIHUES match!


Yes, det var en annan intressant match på Brunna IP igår kväll, Los Copihues mötte dom som låg 2a i serien. En viktig match för båda lagen att vinna. En väldigt jämn och bra första halvek från båda lagen, tyvärr så tog motståndarna tag i matchen i andra halvek efter ett onödigt rött kort på en Copihues spelare. Eter det föll laget i bitar och tyvärr kunde man inte återhämta sig. Förlust för Los Copihues denna gång. Men det kommer fler gånger grabbar och ni måste hålla ihop mer än någonsin nu!

#loscopihues #fotboll #tränare #match #fotbollsmatch #challengenow #teamwork

Senaste inlägg

Visa alla

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo