top of page
  • Skribentens bildPhilippe Antonio A.R

Äntligen är Appen i öppen beta stadie!


Vi har officiellt lanserat vår öppna beta version av ChallengeNow på App Store och Google Play!

Appen som ska göra det super enkelt för fotbollstränare att hitta och boka träningsmatcher för sina lag, alla serier, divisioner och åldrar! Men det betyder inte att vi nu ska sitta och slappa, nej tvärtom… det är nu vi behöver er hjälp för att få appen att växa och att förbättras. Så vi tar jätte gärna emot all feedback vi kan få och vi ber er att prata om appen till så många ni bara kan. Tillsammans blir vi större och ju större vi blir desto roligare och enklare blir det att hitta matcher! Vi har arbetat på appen i nästan 1 år och haft möten med flera flera olika lag, både stor och små och alla håller med, det behövs en sådan app därute. Så ladda ner ChallengeNow appen gratis till din smartphone idag! Och håll utkik efter en Lanserings Cup som vi håller på att anordna ;)

Lycka Till! // Philippe Antonio

Senaste inlägg

Visa alla

Målkamerans vara eller icke vara!

Jag vill inte ha målkameror, jag vill inte ha en fotboll där den mänskliga faktorn tas bort. Misstag måste få finnas i fotbollen, för med misstag och domartabbar öppnas det upp för diskussion på de lo

bottom of page